Pelerin in Bucovina

PENSIUNEA LOREDANA  va invita in pelerinaj la Manastirile din Bucovina, manastiri cu mare incarcatura istorica, spirituala si venim in intampinarea oaspetilor nostrii cu pachetele turistice  PELERIN IN BUCOVINA  in doua variante :

Pachetul turistic PELERIN IN BUCOVINA de 3 nopti cazare si 2 excursii la manastiri, la pretul de 570 lei persoana  sejur.

Pachetul cuprinde 3 nopti cazare in camera dubla cu demipensiune ( mic dejun + cina ) tur de manastiri cu ghid insotitor  si transport asigurat cu microbuze de la 8 la 35 locuri sau autoturisme in functie de numarul de persoane.

Programul sejurului este urmatorul :
ZIUA  1  Primirea oaspetilor la Pensiunea Loredana, formalitati de cazare, prezentarea traseelor si scurt istoric  despre  Salba de Manastiri din Bucovina.
Ora 19:00 – cina de bun venit, meniu traditional Bucovinean ( specialitatea bucatarului )

ZIUA  2 – ora 9:00 mic dejun, 10:00  inbarcarea in microbuze sau autoturisme in functie de numarul de persoane, parasim orasul si ne indreptam spre M-rea. MOLDOVITA, apoi traversam popasul CIUMARNA 1100m. unde facem un mic popas la PALMA pentru fotografie si admira piesajul Bucovinean, continuam drumul spre M-rea. SUCEVITA ctitoria fratilor Movilesti, indreptandu-ne apoi catre localitatea MARGINEA vestita pentru  Ceramica Neagra de Marginea, facem o vizita la atelierul mesterilor olari si la expozitia cu vanzare, apoi ne continuam drumul catre M-rea. PUTNA, trecem portile Manastirii spre a ne inchina marelui Voevod Stefan cel Mare, vizitam manastirea si cu pasi repezi ne indreptam spre CHILIA LUI DANIIL SIHASTRU la 2 km. de M-rea Putna.  Obositi  dupa 8 ore de drumetie facem cale intoarsa la PENSIUNEA LOREDANA   unde ne asteapta o bine meritata cina.

ZIUA  3 – ora 9:00 mic dejun, 10:00 inbarcarea, primul popas  M-rea. VORONET renumita prin albastru de voronet, datorita picturii de pe fatada vestica a primit denumirea de capela Sixtina a Orientului, vizitam Muzeul Obiceiurilor Populare din Bucovina, apoi ne indreptam spre M-rea. HUMORULUI construita in 1530 si  vestitul turn de aparare construit de Vasile Lupu in 164, apoi cu pasi repezi ne indreptam catre localitatea CACICA pentru a vizita SALINA CACICA . Apoi ne indreptam catre Pensiunea Loredana  unde la ora 19:00 ne asteapta cina .

ZIUA  4 –  0ra 9:00 – mic dejun de ramas bun.

In pretul pachetului sunt incluse:
–  3 nopti cazare in camere duble ( loc in camera dubla )
–  3 mic dejun ( bufet )
–  3 cine ( meniu Fix, traditional Bucovinean )
–  2 excursii, transportul in turul manastirilor si ghidaj specializat inclus
–  Asistenta turistica din partea pensiunii pe toata durata sejurului.

In pretul pachetului NU sunt incluse:

– Taxa de intrare la manastiri, case memoriale, muzee (taxa este 5 lei/pers.)

– Taxa foto si video (taxa foto este 10 lei/pers. )

– Masa de pranz in excursiile la manastiri.

– Transportul de la domiciliul turistului pana la Pensiunea Loredana.

NOTA : Oferta noastra se adreseaza grupurilor de minim 4 persoane .
– Copiii pana la 5 ani care dorm in pat cu parintii au gratuit cazare si masa
– Copiii de la 6 la 12 ani care dorm in pat cu parinti vor plati  50% din valoarea pachetului.

Pensiunea Loredana asigura transferul de la Statia CFR Gura Humorului la pensiune si retur in mod GRATUIT.

La cerere asiguram transfer de la Statia CFR Suceava sau Aeroport contra cost .

 

Pachetul turistic PELERIN IN BUCOVINA de 4  nopti cazare si 3 excursii la manastiri, la pretul de 770  lei persoana  sejur.

Pachetul cuprinde 4 nopti cazare in camera dubla cu demipensiune ( mic dejun + cina ) tur de manastiri cu ghid insotitor si transport asigurat cu microbuze de la 8 la 35 locuri sau autoturisme in functie de numarul de persoane.
Programul sejurului este urmatorul:
ZIUA  1  –  Primirea oaspetilor la Pensiunea Loredana, formalitati de cazare, prezentarea traseelor si scurt istoric  despre  Salba de Manastiri din Bucovina.
Ora 19:00 – cina de bun venit, meniu traditional Bucovinean ( specialitatea bucatarului )

ZIUA  2 – ora 9:00 mic dejun, 10:00 inbarcarea in microbuze sau autoturisme in functie de numarul de persoane, parasim orasul si ne indreptam spre M-rea. MOLDOVITA, apoi traversam popasul CIUMARNA 1100m. unde facem un mic popas la PALMA pentru fotografie si admira piesajul Bucovinean, continuam drumul spre M-rea. SUCEVITA ctitoria fratilor Movilesti, indreptandu-ne apoi catre localitatea MARGINEA vestita pentru Ceramica Neagra de Marginea, facem o vizita la atelierul mesterilor olari si la expozitia cu vanzare, apoi ne continuam drumul catre M-rea. PUTNA, trecem portile Manastirii spre a ne inchina marelui Voevod Stefan cel Mare, vizitam Muzeul  din incinta  Manastirii si cu pasi repezi ne indreptam spre CHILIA LUI DANIIL SIHASTRU la 2 km. de M-rea Putna. Obositi  dupa 8 ore de drumetie facem cale intoarsa la PENSIUNEA LOREDANA unde ne asteapta o bine meritata cina.

ZIUA  3 – ora 9:00 mic dejun, 10:00 inbarcarea, primul popas  M-rea. VORONET renumita prin albastru de voronet, datorita picturi de pe fatada vestica a primit denumirea de capela Sixtina a Orientului, ne intoarcem si vizitam Muzeul Obiceiurilor Populare din Bucovina, apoi ne indreptam spre M-rea. HUMORULUI construita in 1530 si  vestitul turn de aparare construit de Vasile Lupu in 164, cu pasi repezi ne indreptam catre localitatea CACICA pentru a vizita SALINA CACICA . Apoi ne indreptam catre Pensiunea Loredana unde la  ora 19:00  este servita CINA.

ZIUA  4 – ora 9:00 mic dejun, 10:00 inbarcarea pentru un alt traseu, de aceasta data vizitam Capitala Moldovei Suceava, prim popas la MUZEUL DE ISTORIE, apoi M-rea. SF. IOAN CEL NOU cu sfintele moaste, continuam drumul catre CETATEA DE SCAUN A SUCEVEI cu popas la MUZEUL SATULUI BUCOVINEAN, apoi strabatem orasul Suceava si ne indreptam catre M-rea. DRAGOMIRNA construita pe mosia Dragomirestilor, obositi ne intoarcem la Pensiune unde la  ora 19:00  este servita CINA.

ZIUA  5 –  ora 9:00 mic dejun de ramas bun.
In pretul pachetului sunt incluse:
–  4 nopti cazare in camere duble ( loc in camera dubla )
–  4 mic dejun ( bufet )
–  4 cine ( meniu Fix, traditional Bucovinean )
–  3 excursii, transportul in turul manastirilor si ghidaj specializat inclus
–  Asistenta turistica din partea pensiunii pe toata durata sejurului

In pretul pachetului NU sunt incluse:

– Taxa de intrare la manastiri, case memoriale, muzee (taxa este 5 lei/pers.)

– Taxa foto si video (taxa foto este 10 lei/pers. )

– Masa de pranz in excursiile la manastiri.

– Transportul de la domiciliul turistului pana la Pensiunea Loredana.

NOTA : Oferta noastra se adreseaza grupurilor de minim 4 persoane .
– Copiii pana la 5 ani care dorm in pat cu parintii au gratuit cazare si masa
– Copiii de la 6 la 12 ani care dorm in pat cu parinti vor plati  50% din valoarea pachetului.

Pensiunea Loredana asigura transferul de la Statia CFR Gura Humorului la pensiune si retur in mod GRATUIT.

La cerere asiguram transfer de la Statia CFR Suceava sau Aeroport contra cost .

Ziua hoteliera incepe cu ora 14:00 si se termina la ora 12:00.

Daca va plac manastirile pictate din Nordul Moldovei si bucataria traditionala Bucovineana, va asteptam cu drag la Pensiunea Loredana!

Informatii si rezervari la telefon: 0744520093 – 023023216

 

 Oferta este valabila pana la 30.03.2018

 

 

Copyright © 2010-2017 PENSIUNEA LOREDANA *** All rights reserved.
This site is using the Desk Mess Mirrored theme, v2.2.4.1, from BuyNowShop.com.