Pelerin in Bucovina – 4 nopti + 3 excursii

Pensiunea Loredana va invita in pelerinaj la Manastirile din Bucovina, manastiri cu mare incarcatura istorica, spirituala si venim in intampinarea dumneavoastra cu pachetul turistic 

PELERIN IN BUCOVINA de 4  nopti cazare si 3 excursii la manastiri, la pretul de:

  • … lei persoana sejur, perioada 01.05.2019 – 30.06.2019 
  • … lei persoana sejur, perioada 01.07.2019 – 31.08.2019
  • lei persoana sejur, perioada 01.09.2019 – 30.09.2019
  • … lei persoana sejur, perioada 01.10.2019 – 11.12.2019

Pachetul cuprinde: 4 nopti cazare in camera dubla cu demipensiune ( mic dejun + cina ) tur de manastiri cu ghid insotitor si transport asigurat cu microbuze de la 8 la 35 locuri sau autoturisme in functie de numarul de persoane.

Programul sejurului este urmatorul:
ZIUA  1  –  Primirea oaspetilor la Pensiunea Loredana, formalitati de cazare, prezentarea traseelor si scurt istoric  despre  Salba de Manastiri din Bucovina.
Ora 19:00 – cina de bun venit, meniu traditional Bucovinean ( specialitatea bucatarului )

ZIUA  2 – ora 9:00 mic dejun, 10:00 inbarcarea in microbuze sau autoturisme in functie de numarul de persoane, parasim orasul si ne indreptam spre Manastirea MOLDOVITA, apoi traversam popasul CIUMARNA 1100m. unde facem un mic popas la PALMA pentru fotografie si admira piesajul Bucovinean, continuam drumul spre Manastirea SUCEVITA ctitoria fratilor Movilesti, indreptandu-ne apoi catre localitatea MARGINEA vestita pentru Ceramica Neagra de Marginea, facem o vizita la atelierul mesterilor olari si la expozitia cu vanzare, apoi ne continuam drumul catre Manastirea PUTNA, trecem portile Manastirii spre a ne inchina marelui Voevod Stefan cel Mare, vizitam Muzeul  din incinta  Manastirii si cu pasi repezi ne indreptam spre CHILIA LUI DANIIL SIHASTRU la 2 km. de M-rea Putna. Obositi  dupa 8 ore de drumetie facem cale intoarsa la PENSIUNEA LOREDANA unde ne asteapta o bine meritata cina.

ZIUA  3 – ora 9:00 mic dejun, 10:00 inbarcarea, primul popas  Manastirea VORONET renumita prin albastru de voronet, datorita picturi de pe fatada vestica a primit denumirea de capela Sixtina a Orientului, ne intoarcem si vizitam Muzeul Obiceiurilor Populare din Bucovina, apoi ne indreptam spre Manastirea HUMORULUI construita in 1530 si  vestitul turn de aparare construit de Vasile Lupu in 164, cu pasi repezi ne indreptam catre localitatea CACICA pentru a vizita SALINA CACICA . Apoi ne indreptam catre Pensiunea Loredana unde la  ora 19:00  este servita CINA.

ZIUA  4 – ora 9:00 mic dejun, 10:00 inbarcarea pentru un alt traseu, de aceasta data vizitam Capitala Moldovei Suceava, prim popas la Manastirea DRAGOMIRNA construita pe mosia Dragomirestilor, apoi strabatem orasul Suceava si ne indreptam catre Manastirea SF. IOAN CEL NOU, cu sfintele moaste, continuam drumul catre MUZEUL SATULUI BUCOVINEAN, intram in satul de alta, incepem vizita cu crasma lui Mos Iordache, trecem la obiceiuri de nunta, nastere pana la cele de trecete, cu pasi repezi ne indreptam catre falnica CETATEA DE SCAUN A SUCEVEI, obositi ne intoarcem la Pensiune unde la ora 19:00  este servita CINA.

ZIUA  5 –  ora 9:00 mic dejun de ramas bun.

In pretul pachetului sunt incluse:
–  4 nopti cazare in camere duble ( loc in camera dubla )
–  4 mic dejun ( bufet )
–  4 cine ( meniu Fix, traditional Bucovinean )
–  3 excursii, transportul in turul manastirilor si ghidaj specializat inclus
–  Asistenta turistica din partea pensiunii pe toata durata sejurului

In pretul pachetului NU sunt incluse:

  • Taxa de intrare la manastiri, case memoriale, muzee (taxa este 5 lei pers.)
  • Taxa foto si video (taxa foto este 10 lei/pers. )
  • Masa de pranz in excursiile la manastiri.
  • Transportul de la domiciliul turistului pana la Pensiunea Loredana.

NOTA : Oferta noastra se adreseaza grupurilor de minim 4 persoane .

Pachetele turistice Pelerin in Bucovina nu sunt adresate copiilor sub 15 ani.

 

Conditii de rezervare: 50% avans la comanda ferma, iar diferenta de 50% se achita la receptia pensiunii. 

Pensiunea Loredana asigura transferul de la Statia CFR Gura Humorului la pensiune si retur in mod GRATUIT.

La cerere asiguram transfer de la Statia CFR Suceava sau Aeroport contra cost .

 

Daca va plac manastirile pictate din Nordul Moldovei si bucataria traditionala Bucovineana, va asteptam cu drag la Pensiunea Loredana!

Informatii si rezervari la telefon: 0744520093 – 023023216

Oferta este valabila pana la 11.12.2019

Tip oferta:
  • Pachete Turistice

Te-ar mai putea interesa: