REZERVARI

Daca doriti informatii suplimentare sau rezervari completati formularul de mai jos.

Contactati si telefonic pensiunea, de multe ori e-mail nu ajung la destinatie.  Daca receptia pensiunii nu va raspunde la e-mail in maxim 12 ore, va recomandam contactatul telefonic – 0744520093 – 0230232161 

Alege camera in care te vei caza: click galerie foto

Formular de rezervare la Pensiunea Loredana din Gura Humorului  ( rezervarea ajunge in casuta de email a proprietarului )

Nume Complet *

Din Localitatea *

Telefon *

Adresa email * (pe adresa dvs. de email veti primi raspunsul proprietarului)

Numar persoane *

Numar camere *

Data sosirii *

Data plecarii *

Numar de nopti: *

Mesajul tau

Modalitare de rezervare:

Pentru o rezervare la Pensiunea Loredana este necesara plata unui avans. Rezervarea este considerata ferma si implica Pensiunea Loredana la raspundere doar in momentul in care ati achitat avansul. Avansul reprezinta, din punct de vedere legal, o garantie: pe de o parte dvs. sunteti sigur/a ca vi s-au retinut una sau mai multe camere, pe de alta parte receptia pensiunii are certitudinea ca veti onora rezervarea facuta. Avansul nu este returnabil ( nu puteti solicita inapoierea acestuia ) insa fara avans platit unitatea de cazare Pensiunea Loredana nu are nici o obligatie legala de a va pastra camerele. Confirmarea rezervarilor se fac in scris pe mail dupa ce este platit avansul.

Plata avansului :
Pentru a se evita rezervarile care ulterior nu sunt onorate, fapt ce impiedica alti turisti sa beneficieze de cazare, rezervarile la Pensiunea Loredana Gura Humorului se fac exclusiv cu plata unui avans de 50% din valoarea totala a cazarilor.

Plata se poate face in contul pensiunii, prin transfer bancar sau depunere numerar. Pe formularul de plata scrieti urmatoarele: avans cazare numele dvs. si perioada. Dupa efectuarea platii va rugam sa trimiteti pe e-mail ( scanat ) dovada platii.

Contactati pensiunea pentru contul bancar ( nu este afisat contul pentru a evita fraudele bancare)

Inainte de a efectua plata avansului la oficiul bancar, va rog contactati telefonic Pensiunea Loredana pentru a verifica disponibilitatea camerelor, la numarul de telefon: 0744520093

Camerele se blocheaza pentru dumneavoastra dupa plata avansului.

 

Modalitati de plata cu Tickete de vacanta la Pensiunea Loredana

Acceptam urmatoarele tipuri de tichete de vacanta:
Edenred (Ticket Vacanta)
Sodexo (Turist Pass)

 Ce sunt tichetele de vacanta?
Tichetele de vacanta (sau voucherele de vacanta) sunt bonuri valorice, asemanatoare tichetelor de masa, care se pot oferi de catre angajatori salariatilor. Acestea servesc drept instrument de plata pentru achitarea serviciilor turistice/vacantelor exclusiv in Romania, pentru beneficiar si familia acestuia.
Tichetele de vacanta sunt nominale si netransmisibile, sunt deductibile si scutite de taxe, atat pentru angajator, cat si pentru angajat

Cum poti achita cu tichete de vacanta la Pensiunea Loredana:

Achitarea cu tickete de vacanta in avans al sejurului  dumneavoastra se poate face prin posta/curier la adresa: 

PENSIUNEA LOREDANA
Str. Aleea Marasesti nr. 8
Loc. Gura – Humorului
Jud. Suceava
cod. 725300

Precizati in plic numele dvs. perioada solicitata, numarul de camere, numarul de telefon si adresa de email.

In momentul in care primim tichetele veti primi confirmare rezervari pe email. Daca nu ati primit tichetele de vacanta si urmeaza sa le primiti si doriti sa faceti rezervarea la Pensiunea Loredana, puteti sa achitati un avans de 50% din valoarea totala a pachetelor turistice si cand sositi la pensiune cu tichetele de vacanta, va restituim avansul.

Ce poti plati cu tichete de vacanta la Pensiunea Loredana:
• pachet cazare si masa (demipensiune)
• pachet cazare masa si excursii la manastiri

Conditii de acceptare la plata a Ticketelor de Vacanta:
– beneficiarul vacantei sa fie titularul tichetelor de vacanta
– elementele de securitate ale tichetelor sa fie vizibile
– tichetele sa fie in termenul de valabilitate
– codul de bare sa fie intact.

 

Va asteptam cu drag in Bucovina la Pensiunea Loredana !

 

 

CONTACT

 

PENSIUNEA LOREDANA***
Str. Aleea Marasesti nr. 8
Loc. Gura – Humorului
Jud. Suceava – Romania
cod. RO 725300
Pentru informatii si rezervari sunati la numerele de telefon de mai jos :
Telefon mobil: 004 0744520093
Telefon fix: 004 0230232161
Coordonate GPS : N – 47.55228 / E – 25.90220

                                                                 

Bine aţi venit la Pensiunea Loredana ***

Regulament de ordine interioară

 În calitate de Proprietari, dorim să aveţi o şedere plăcută în pensiunea noastra, asigurându-vă că ne vom strădui ca toate serviciile oferite să fie la nivelul cerinţelor dumneavoastră. Regulamentul de ordine interioara si normele de comportament prezentate mai jos au rolul de a stabili premizele functionarii pensiunii in conditii civilizate si conform normelor legale. Pentru a ne putea duce la indeplinire aceste norme va rugam sa respectati cu strictete urmatoarele reguli de ordine interioara :
Cazarea în pensiune se face la recepţie, prezentând actul de identitate pentru înregistrarea în registrul destinat oaspeţilor şi pentru a se elibera cheia aferentă camerei rezervate. Achitarea costurilor aferente cazării se va face la recepţie în momentul sosirii sau la sfarsitul sejurului. Din momentul preluării cheii de la recepţie, turistul răspunde pentru camera rezervată.

Este interzis : FUMATUL, CONSUMUL DE BĂUTURI SI ALIMENTE IN CAMERE

Turistii trebuie  :

-Sa nu deterioreze obiectele din dotarea Pensiunii in caz contrar acestia datoreaza    pensiunii suma egala cu valoarea obiectului deteriorat si manopera
– Sa nu preia la plecare vreun obiect din dotare
– Sa nu deranjeze linistea celorlalti clienti
– Sa foloseasca doar spatiile comune ale pensiunii si camerele rezervate de ei
– Sa nu intre in alte camere sau in spatiile destinate doar personalului pensiunii                     

– Persoanele care vin in vizita de la alte pensiuni sa fie anuntate la receptie
Nu lasati copiii nesupravegheati!                                                                                                                                      -De asemenea, orice accident produs ca urmare a nesupravegherii copiiilor nu este responsabilitatea noastra.
– Sa nu rupa plantele sau arbustii din gradina pensiunii
– Sa anunte cat de repede posibil orice defectiune a aparatelor sau instalatiilor din dotare

– Nu folositi prosoapele pentru: sters parul vopsit, pentru demacheat, curatat incaltamintea, geamantanele, pardoseala etc. A se folosi pentru uz corporal.  Prosopul de culoare inchisa este pentru parul vopsit.

-Este interzis excesul cu bauturi, sonorizarile cu volum ridicat atat in interior cat si in exteriorul pensiunii, sau la ore care deranjeaza pe ceilalti turisti cazati in pensiune

Sa respecte orele de odihna din pensiune  22:00 – 9:00 si 14:00 – 17:00   
-Orice accident produs ca urmare a utilizarii necorespunzatoare a obiectelor din dotare sau nerespectarii prezentului regulament nu este responsabilitatea noastra.
Sunt interzise: prepararea alimentelor si consumul acestora in camere, consumul de alimente fiind permis numai in spatiile cu destinatia de alimentatie publica.                                   

Este interzis focul dechis:

Nu folositi in camera lumanari parfumate, artificii orice obiect care produce flacara.                                                                                                                       -Este interzis accesul in pensiune cu consumatori electrici mari, fier de calcat, resouri, radiatoare, ferbatoare etc.

-Este interzis fumatul în cameră şi în celelalte spaţii ale pensiunii, cu excepţia, balconului, curtii si a gradinii. In camere, holuri, salon sunt montati detectori optici de fum care sunt conectati la sistemul de alarmare incediu.

-Este interzisa aruncarea  mucurilor de tigari, in alt loc decat cosuri de gunoi metalice de culoare rosie sau scrumiere, care prealabil au fost stinse.

Datorita spatiului restrans si a normelor impuse de PSI, nu se poate face gratar sau foc deschis in curtea pensiunii. De asemenea turistii NU au acces in bucataria pensiunii.

-Se interzice accesul turiştilor în bucătărie, precum şi de a folosi aparatura (calculatorul, aparatura de sonorizare, etc.) a pensiunii fara acordul personalului

-Se recomanda consumul moderat de bauturi alcoolice si evitarea prezentei in spatiile publice in stare avansata de ebrietate.

-Se interzice cu desavarsire introducerea in pensiune de armament, arme albe sau substante lacrimogene. Conform legislatiei romane consumul sau comercializarea de substante halucinogene sau psihotrope este interzis si se pedepseste.

-Gunoiul şi resturile menajere se vor depozita în saci menajeri, care se pot procura de la recepţie, sau în coşurile de gunoi amplasate pe raza pensiunii.

-Nu aruncaţi în WC servetele umede, absorbante, ambalaje si alte obiecte care ar putea conduce la avarierea staţiei de colectare a rezidurilor. In baie sunt cosuri special pentru depozitarea lor.

Predarea cheii la recepţie după expirarea perioadei rezervate se va face numai după ce s-a realizat verificarea camerei de către personalul de serviciu al pensiunii. Ziua hoteliera incepe cu ora 14:00 si se ternina la ora 11:00

Client este orice persoana cazata sau care beneficiaza de orice serviciu al pensiunii.

Pentru orice distrugere sau avariere a bunurilor sau nerespectarea normelor de curăţenie şi linişte se vor lua măsuri în consecinţă şi se vor achita sumele aferente reparării daunelor produse.

Acest regulament vine în întămpinarea aşteptărilor turiştilor noştri. În cazul nerespectării lui, ne rezervăm dreptul interzicerii accesului în incinta pensiunii.

 

Vă mulţumim pentru înţelegere şi vă dorim un sejur cât mai plăcut !

 

Copyright © 2010-2018 PENSIUNEA LOREDANA *** All rights reserved.
This site is using the Desk Mess Mirrored theme, v2.2.4.1, from BuyNowShop.com.