Cazare la Pensiunea Loredana

Oferim turistilor nostri 5 spatii de cazare concepute cu rafinament, bun gust care sa va surprinda in modul cel mai placut de fiecare data. Intreaga pensiune sta la dispozitia oaspetilor cu trei camere duble si un apartament. Camerele sunt cu pat matrimonial sau pat dublu, baie proprie, tv cablu, internet, incalzire centrala, apa calda si rece, in total o capacitate de cazare de 10 de locuri. Apartamentul este format din doua camere duble pentru 4 persoane, o camera cu pat matrimonial (160cm. x 200cm.), a doua camera cu pat dublu (140cm. x 200cm.) ambele camere au TV cablu, acces la internet. Apartamentul mai dispune de balcon cu vedere la gradina pensiuni, care pe timpul veri este plina de flori, din balcon se poate observa Partia de schi Soimul. Nu exista spatiu pentru paturi suplimentare in camere.

Pensiune Adults Only (+15) , unde varsta minima a oaspetilor este de 15 ani.

 

Tarifele practicate la cazare de Pensiunea Loredana sunt urmatoarele:

Camera dubla, pentru 2 persoane 

Camera dubla – 140 lei noapte, in perioada 01.09.2019 – 15.12.2019

Rezervari de la minim 2 nopti de cazare ! 

Apartament format din 2 camere pentru 4 pesoane

Apartament – 240 lei noapte, in perioada 01.09.2019 – 15.12.2019

 

  • Orele de check-in ( intrare in pensiune ) 14:00 – 20:00.
  • Orele de check-out ( iesire din pensiune ) 8:00 – 12:00.

 

In  perioada  sarbatorilor de Paste, Craciun, Revelion, 1Decembrie, 1Mai se practica tarifele de sezon si sunt formate doar din pachete turistice.

 

Acceptam tichete de vacanta pe hartie SODEXO, EDENRED si UP Romania (Cheque Vacances)

Pensiunea Loredana asigura transferul de la Statia CFR Gura Humorului la pensiune si retur in mod GRATUIT.

La cerere asiguram transfer de la Statia CFR Suceava sau Aeroport contra cost .

Tarife transfer:

  • Statia CFR Suceava – Gura Humorului = 120 lei (1-6 pers.)
  • Aeroportul Suceava – Gura Humorului = 120 lei (1-6 pers.)

 Receptia este deschisa de la ora 9:00 – 23:00, 7 zile/saptamana, iar personalul poate oferi relatii despre atractiile zonei, excursiile optionale, cat si despre salba de manastiri.

 De asemenea Pensiunea Loredana dispune de:

Salon cu o capacitate de 12 locuri; terasa 12 locuri

Salonul va intampina cu o ambianta placuta si cu meniul sau ce cuprinde specialitati traditionale Bucovinene, pregatite cu grija. 

Accesul in salonul pensiunii este de la 9:00 – 23:00

De la receptia pensiunii puteti achizitiona urmatoarele Excursii optionale:

– Tur de manastiri cu ghid atestat

  Pensiunea Loredana organizeaza excursii ghidate la toate manastirile din Bucovina cu microbuze 8-22 locuri sau autocar 53 locuri,  in functie de numarul de persoane. Organizam excursii de la minim 4 persoane.

Click pe link-ul de mai jos pentru excursii optionale:

http://www.turulmanastirilordinbucovina.ro/

Foarte important:

Din respect pentru toti clientii nostri, va rugam sa nu fumati in pensiune! In camere, holuri, salon sunt montati detectori optici de fum conectati la sistemul de alarmare incendiu.

Fumatul este permis doar in exteriorul pensiunii, balcon, curtea pensiuni sau gradina.

            Accesul in salonul pensiunii este de la 9:00 – 23:00

Datorita spatiului restrans si a normelor PSI nu se poate face gratar in curtea pensiunii. De asemenea nu aveti acces la bucataria pensiunii.

Va multumesc pentru intelegere si va asteptam cu drag in Bucovina la Pensiunea Loredana.

 

REGULAMENT DE ORDINE INTERIOARA

 

 În calitate de Proprietari, dorim să aveţi o şedere plăcută în pensiunea noastra, asigurându-vă că ne vom strădui ca toate serviciile oferite să fie la nivelul cerinţelor dumneavoastră. Regulamentul de ordine interioara si normele de comportament prezentate mai jos au rolul de a stabili premizele functionarii pensiunii in conditii civilizate si conform normelor legale. Pentru a ne putea duce la indeplinire aceste norme va rugam sa respectati cu strictete urmatoarele reguli de ordine interioara :
Cazarea în pensiune se face la recepţie, prezentând actul de identitate pentru înregistrarea în registrul destinat oaspeţilor şi pentru a se elibera cheia aferentă camerei rezervate. Achitarea costurilor aferente cazării se va face la recepţie în momentul sosirii sau la sfarsitul sejurului. Din momentul preluării cheii de la recepţie, turistul răspunde pentru camera rezervată.

Este interzis : FUMATUL, CONSUMUL DE BĂUTURI SI ALIMENTE IN CAMERE

Turistii trebuie  :

– Sa nu deterioreze obiectele din dotarea Pensiunii in caz contrar acestia datoreaza    pensiunii suma egala cu valoarea obiectului deteriorat si manopera
– Sa nu preia la plecare vreun obiect din dotare
– Sa nu deranjeze linistea celorlalti clienti
– Sa foloseasca doar spatiile comune ale pensiunii si camerele rezervate de ei
– Sa nu intre in alte camere sau in spatiile destinate doar personalului pensiunii                     

– Persoanele care vin in vizita de la alte pensiuni sa fie anuntate la receptie
Nu lasati copiii nesupravegheati!                                                                                                                                     

– De asemenea, orice accident produs ca urmare a nesupravegherii copiiilor nu este responsabilitatea noastra.
– Sa nu rupa plantele sau arbustii din gradina pensiunii
– Sa anunte cat de repede posibil orice defectiune a aparatelor sau instalatiilor din dotare

– Nu folositi prosoapele pentru: sters parul vopsit, pentru demacheat, curatat incaltamintea, geamantanele, pardoseala etc. A se folosi pentru uz corporal.  Prosopul de culoare inchisa este pentru parul vopsit.

-Este interzis excesul cu bauturi, sonorizarile cu volum ridicat atat in interior cat si in exteriorul pensiunii, sau la ore care deranjeaza pe ceilalti turisti cazati in pensiune

Sa respecte orele de odihna din pensiune  22:00 – 9:00 si 14:00 – 17:00   
-Orice accident produs ca urmare a utilizarii necorespunzatoare a obiectelor din dotare sau nerespectarii prezentului regulament nu este responsabilitatea noastra.
Sunt interzise: prepararea alimentelor si consumul acestora in camere, consumul de alimente fiind permis numai in spatiile cu destinatia de alimentatie publica.                                   

Este interzis focul dechis:

Nu folositi in camera lumanari parfumate, artificii orice obiect care produce flacara.                                                                                                                      

-Este interzis accesul in pensiune cu consumatori electrici mari, fier de calcat, resouri, radiatoare, ferbatoare etc.

-Este interzis fumatul în cameră şi în celelalte spaţii ale pensiunii, cu excepţia, balconului, curtii si a gradinii. In camere, holuri, salon sunt montati detectori optici de fum care sunt conectati la sistemul de alarmare incediu.

-Este interzisa aruncarea  mucurilor de tigari, in alt loc decat cosuri de gunoi metalice de culoare rosie sau scrumiere, care prealabil au fost stinse.

Datorita spatiului restrans si a normelor impuse de PSI, nu se poate face gratar sau foc deschis in curtea pensiunii. De asemenea turistii NU au acces in bucataria pensiunii.

-Se interzice accesul turiştilor în bucătărie, precum şi de a folosi aparatura (calculatorul, aparatura de sonorizare, etc.) a pensiunii fara acordul personalului

-Se recomanda consumul moderat de bauturi alcoolice si evitarea prezentei in spatiile publice in stare avansata de ebrietate.

-Se interzice cu desavarsire introducerea in pensiune de armament, arme albe sau substante lacrimogene. Conform legislatiei romane consumul sau comercializarea de substante halucinogene sau psihotrope este interzis si se pedepseste.

-Gunoiul şi resturile menajere se vor depozita în saci menajeri, care se pot procura de la recepţie, sau în coşurile de gunoi amplasate pe raza pensiunii.

-Nu aruncaţi în WC servetele umede, absorbante, ambalaje si alte obiecte care ar putea conduce la avarierea staţiei de colectare a rezidurilor. In baie sunt cosuri special pentru depozitarea lor.

Predarea cheii la recepţie după expirarea perioadei rezervate se va face numai după ce s-a realizat verificarea camerei de către personalul de serviciu al pensiunii. Ziua hoteliera incepe cu ora 14:00 si se ternina la ora 11:00

Client este orice persoana cazata sau care beneficiaza de orice serviciu al pensiunii.

Pentru orice distrugere sau avariere a bunurilor sau nerespectarea normelor de curăţenie şi linişte se vor lua măsuri în consecinţă şi se vor achita sumele aferente reparării daunelor produse.

Acest regulament vine în întămpinarea aşteptărilor turiştilor noştri. În cazul nerespectării lui, ne rezervăm dreptul interzicerii accesului în incinta pensiunii.

 

Vă mulţumim pentru înţelegere şi vă dorim un sejur cât mai plăcut !